- Privacy Statement - Disclaimer - Algemene Voorwaarden - Retourneren -
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Battery Guard Accubewaker 6 V, 12 V, 24 V via Bluetooth verbinding

Achteruitrij signaal, 88 Decibel, 12-24 Volt.

€ 39,15
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met de IntAct Battery Guard en gratis Apple of Android app heeft u de mogelijkheid om de laadtoestand van uw accu snel en eenvoudig te controleren, omdat alleen bij een bestendige, positieve laadtoestand de volle capaciteit en bruikbaarheid van de accu gewaarborgd is. De positieve laadtoestand voorkomt ook een vroegtijdige beschadiging of uitval van de accu. Na het eenvoudig aansluiten op de accu via de ringogen kunt u met de gedownloade Android of Apple app de actuele spanningswaarde van uw accu oproepen.
De zender is te gebruiken voor 6 V, 12 V en 24 V accu's. Het bereik ligt op ca. 6 meter. De vierkleurige, tachometer-achtige weergave geeft de laadtoestand aan in de kleuren donkergroen (volgeladen), lichtgroen (deels geladen), oranje (ontladen) en rood (diepontladen). Ook wordt de spanningswaarde alphanumeriek weergegeven. Bij onderschrijding van de minimale spanning wordt geadviseerd de accu snel bij te laden.
Door middel van de app is de spanning van tot wel 5 accu's te controleren, er dient dan natuurlijk wel op elke accu een Intact Battery Guard aangesloten te zijn.


Technische informatie:
Accuspanning 6 V , 12 V , 24 V
Voedingsspanning 6 V , 12 V , 24 V
Categorie Accubewaker
Kenmerken Bluetooth verbinding , Geschikt voor app , Laadcontrole
Breedte 50 mm
Hoogte 25 mm
Lengte 17 mm

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.